Har du mod på selv at bage burgerboller til din bøfsandwich?
Prøv din bøfsandwich med rødvinssauce fra Arla Karolines Køkken®.
30843 kJ / 7372 kcal
1051 kJ / 251 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 9,7 % | 6 g |
Kulhydrat: | 14,7 % | 9,1 g |
Fedt: | 75,6 % | 21,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Zittauerløg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
3 |
---|---|
Groft rugmel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Smagsneutral olie fx rapsolie
|
½ liter |
Fint salt
|
½ tsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg
|
2 |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
3 dl |
¼ liter | |
Sojasauce
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Lys saucejævner
|
2 spsk |
Kulør
|
Smør
|
15 g |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
600 g |
Burgerboller
|
4 |
Tomatketchup
|
1 dl |
Remoulade
|
1 dl |
Syltede rødbeder
|
8 skiver |
Syltede drueagurker i lange skiver
|
6 |
Grofthakket zittauerløg
|
1 |