Pariserbøf med blomkålscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(54 vurderinger)

45 min

Pariserbøf....det er vist altid populært. Her er den i en lidt lettere version, med frisk blomkålscreme og ekstra grønt til, så den også passer på en sund hverdag.

Ingredienser

Antal portioner

Blomkålscreme

  • 5 skiver landbrød (ca. 250 g)
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 25 g smør
  • 100 g fint- eller groftrevne radiser
  • 100 g syltede agurker i små tern
  • 4 spsk kapers uden lage
  • 6 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 4 æggeblommer

Sådan gør du

Sådan gør du

Blomkålscreme

Rør yoghurt, sennep og salt sammen. Vend blomkål og forårsløgtop i yoghurten og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rist de 4 skiver af brødet på en brødrister. Læg den sidste skive brød i en skål og hæld mælk og sojasauce over. Lad brødet trække i ca. 2 min. Blend det udblødte brød, tilsæt det hakkede kød og rør farsen godt sammen. Smør farsen på de ristede brødskiver - fladt og helt ud til kanten. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun pariserbøfferne på kødsiden i ca. 1 min. og steg dem derefter, stadig på kødsiden, ved jævn varme i ca. 9 min. Pariserbøfferne behøver ikke at blive stegt på brødsiden.

Server de varme pariserbøffer med tilbehør af revne radiser, syltede agurker, kapers, forårsløg, æggeblommer og blomkålscreme.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: