Grove sandwichboller
3 timer
•
Arbejdstid: 35 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Grove sandwichboller, hvor dejen tilberedes med en "grød" af revet kartoffel. Det giver bollerne fugtighed , så de holder sig friske længere.
Ingredienser
4 dl
Vand
|
|
---|---|
3
Skrællede melede kartofler (ca. 200 g)
|
|
3 dl
Kærnemælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Honning
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
500 g
Groft rugmel (ca. 9½ dl)
|
|
500 g
Sigtemel (ca. 9½ dl)
|
Pensling
Kærnemælk
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15715 kJ / 3756 kcal
Næringsindhold pr. 100g
799 kJ / 191 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,3 g |
Protein: | 11,7 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 80,4 % | 37,8 g |
Fedt: | 7,9 % | 1,7 g |
