Grovboller med kalkunbryst og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.

Ingredienser

Antal portioner

Råkost

  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet hvidkål
  • 4 strimlede gulerødder (ca. 300 g)
  • 4 grovboller
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 4 spsk finthakkede friske basilikumblade eller persille
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogt røget kalkun i skiver

Pynt

  • fintstrimlede frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Råkost

Bland citronsaft, olie og salt i en skål. Vend hvidkål og gulerødder i dressingen og smag råkosten til.

Lun evt. bollerne på en brødrister. Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citronsaft og peber. Smag hytteosten til. Kom kalkunbryst og hytteost i grovbollerne og spis dem sammen med råkosten.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: