Grovboller med kalkunbryst og hytteost
15 min
•

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.
Ingredienser
Råkost
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
4
Strimlede gulerødder (ca. 300 g)
|
4
Grovboller
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
4 spsk
Finthakkede basilikumblade eller persille
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Kogt, røget kalkun i skiver
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
Råkost
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
