Grovboller med kalkunbryst og hytteost

15 min
Grovboller med kalkunbryst og hytteost

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.

Ingredienser

Råkost

1 spsk Friskpresset citronsaft
2 tsk Rapsolie
½ tsk Groft salt
300 g Fintsnittet hvidkål
4 Strimlede gulerødder (ca. 300 g)
4 Grovboller
250 g Hytteost
4 spsk Finthakkede basilikumblade eller persille
1 Lille knust fed hvidløg
2 spsk Friskpresset citronsaft
Friskkværnet peber
200 g Kogt, røget kalkun i skiver

Pynt

Frisk basilikum

Sådan gør du

Råkost

  • Bland citronsaft, olie og salt i en skål. Vend hvidkål og gulerødder i dressingen og smag råkosten til.
  • Lun evt. bollerne på en brødrister. Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citronsaft og peber. Smag hytteosten til. Kom kalkunbryst og hytteost i grovbollerne og spis dem sammen med råkosten.
Relateret video Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

https://www.arla.dk/opskrifter/grovboller-med-kalkunbryst-og-hytteost/