Grovboller med kalkunbryst og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Råkost

  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet hvidkål
  • 4 strimlede gulerødder (ca. 300 g)
  • 4 grovboller
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 4 spsk finthakkede friske basilikumblade eller persille
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogt røget kalkun i skiver

Pynt

  • fintstrimlede frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Råkost

Bland citronsaft, olie og salt i en skål. Vend hvidkål og gulerødder i dressingen og smag råkosten til.

Lun evt. bollerne på en brødrister. Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citronsaft og peber. Smag hytteosten til. Kom kalkunbryst og hytteost i grovbollerne og spis dem sammen med råkosten.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag