Grovboller med kalkunbryst og hytteost

Grovboller med kalkunbryst og hytteost

15 min
Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.

Sådan gør du

Råkost
  • Bland citronsaft, olie og salt i en skål. Vend hvidkål og gulerødder i dressingen og smag råkosten til.
  • Lun evt. bollerne på en brødrister. Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citronsaft og peber. Smag hytteosten til. Kom kalkunbryst og hytteost i grovbollerne og spis dem sammen med råkosten.
Energiindhold for hele retten:

5982 kJ / 1430 kcal

Næringsindhold pr. 100g

429 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 29,6 % 7,5 g
Kulhydrat: 53,1 % 13,4 g
Fedt: 17,3 % 2 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Råkost
1 spsk Friskpresset citronsaft
2 tsk Rapsolie
½ tsk Groft salt
300 g Fintsnittet hvidkål
4 Strimlede gulerødder (ca. 300 g)
4 Grovboller
250 g Hytteost
4 spsk Finthakkede frisk basilikum eller persille
1 Lille knust fed hvidløg
2 spsk Friskpresset citronsaft
Friskkværnet peber
200 g Kogt røget kalkun i skiver
Pynt
Finthakkede friske basilikum