Grovboller med kalkunbryst og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.

Ingredienser

Antal portioner

Råkost

  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet hvidkål
  • 4 strimlede gulerødder (ca. 300 g)
  • 4 grovboller
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 4 spsk finthakkede friske basilikumblade eller persille
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogt røget kalkun i skiver

Pynt

  • fintstrimlede frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Råkost

Bland citronsaft, olie og salt i en skål. Vend hvidkål og gulerødder i dressingen og smag råkosten til.

Lun evt. bollerne på en brødrister. Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citronsaft og peber. Smag hytteosten til. Kom kalkunbryst og hytteost i grovbollerne og spis dem sammen med råkosten.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: