Majsscones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

30 min

Scones bagt med glutenfri majsmel og abrikoser som giver energi. Hurtigt og let til fx morgenmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

8 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 225 g majsmel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 2 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, abrikoser og salt godt sammen. Smuldr smørret i blandingen og rør yoghurt heri. Saml dejen, del den i to og rul dem ud til runde kager. Læg dem på en plade med bagepapir og lav et kryds i dem. Bag dem midt i ovnen og lad dem køle let af på en bagerist. Del dem og server dem lune med fx smør og ost.

Bagetid

12-15 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag