Majsscones - Opskrifter - Arla

Majsscones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

30 min

Scones bagt med glutenfri majsmel og abrikoser som giver energi. Hurtigt og let til fx morgenmaden.

Ingredienser

8 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 225 g majsmel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 2 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, abrikoser og salt godt sammen. Smuldr smørret i blandingen og rør yoghurt heri. Saml dejen, del den i to og rul dem ud til runde kager. Læg dem på en plade med bagepapir og lav et kryds i dem. Bag dem midt i ovnen og lad dem køle let af på en bagerist. Del dem og server dem lune med fx smør og ost.

Bagetid

12-15 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: