Majsscones
45 min
•
Dejlige majsscones. De er hurtige at lave og smager dejligt til morgenmaden eller på ostebordet.
Ingredienser
200 g
Speltmel (ca. 3¼ dl)
|
|
---|---|
150 g
Majsmel (ca. 3½ dl)
|
|
3 spsk
Majsstivelse
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Natron
|
|
1 tsk
Fint salt
|
|
40 g
Smør
|
|
100 g
Hytteost
|
|
200 g
Yoghurt 10%, skyr eller kvark
|
|
2
Groftrevede gulerødder (ca. 150 g)
|
|
evt. 1 dl
Spiselige blomster, fx blade af morgenfrue
|
Sådan gør du
Dryp evt. brødene med olie, salt og krydderurter inden bagning. Server brødene lune med koldt smør. Du kan undlade de spiselige blomster og evt. bruge krydderurter på andre tidspunkter af året.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8091 kJ / 1934 kcal
Næringsindhold pr. 100g
924 kJ / 221 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 11,5 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 58,2 % | 31,6 g |
Fedt: | 30,3 % | 7,6 g |