Majsscones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

30 min

Scones bagt med glutenfri majsmel og abrikoser som giver energi. Hurtigt og let til fx morgenmaden.

Ingredienser

8 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 225 g majsmel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 2 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, abrikoser og salt godt sammen. Smuldr smørret i blandingen og rør yoghurt heri. Saml dejen, del den i to og rul dem ud til runde kager. Læg dem på en plade med bagepapir og lav et kryds i dem. Bag dem midt i ovnen og lad dem køle let af på en bagerist. Del dem og server dem lune med fx smør og ost.

Bagetid

12-15 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: