Lad dejen koldhæve natten over i køleskabet i en plastikskål med låg - anvend kun 10 g gær.
15738 kJ / 3761 kcal
859 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 14,1 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 79,1 % | 39,9 g |
Fedt: | 6,8 % | 1,6 g |
5 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
200 g
Hytteost
|
|
450 g
Hvedemel (ca. 7½ dl)
|
|
250 g
Fuldkornshvedemel (ca. 4 dl)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Mysli (ca. 4 dl)
|
|
50 g
Tørret frugt, fx rosiner eller abrikoser i tern
|
150 g
Speltflager (ca. 3 dl)
|
---|