Mysliboller med hytteost

Mysliboller med hytteost

60+ min
Fryseegnet
Lækre saftige mysliboller bagt med hytteost - perfekte til morgenbordet , madpakken og når du ellers er sulten efter en god bolle. Dejen består af hyttost, fuldkornshvedemel, mysli og tørret frugt - og krumme er bare dejlig, både i smag og konsistens. Bag en portion mysliboller og nyd duften mens du bager - og tanken om alle de lækre mundfulde der venter.
Mere inspiration

Lækre sprøde grødboller - uha, de er gode!

Grødboller
60+ min
Grødboller
(62)
Velbekomme!
Tip

Lad dejen koldhæve natten over i køleskabet i en plastikskål med låg - anvend kun 10 g gær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16376 kJ / 3914 kcal

Næringsindhold pr. 100g

894 kJ / 214 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,5 g
Protein: 15,3 % 8,1 g
Kulhydrat: 76 % 39,9 g
Fedt: 8,7 % 2,1 g

Ingredienser