Lækre sprøde grødboller - uha, de er gode!
Lad dejen koldhæve natten over i køleskabet i en plastikskål med låg - anvend kun 10 g gær.
15981 kJ / 3820 kcal
872 kJ / 209 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 14,4 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 77,7 % | 39,9 g |
Fedt: | 7,9 % | 1,9 g |
Vand - lillefingervarmt
|
5 dl |
---|---|
Gær
|
25 g |
200 g | |
Hvedemel (ca. 7½ dl)
|
450 g |
Fuldkornshvedemel (ca. 4 dl)
|
250 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
Mysli (ca. 4 dl)
|
200 g |
Tørret frugt, fx rosiner eller abrikoser i tern
|
50 g |
Speltflager (ca. 3 dl)
|
150 g |
---|