Bagels med skyr
Ny

Bagels med skyr

30 min
Her får du opskriften på virkelig nemme og lækre bagels. De er perfekte til morgenmad og i madpakken - eller måske den står på lækre bagels til aftensmad? Denne opskrift på bagels er måske verdens nemmeste, for den består kun af ganske få ingredienser, som bare skal røres sammen i en skål, formes og bages. De nemme skyr bagels hæves med bagepulver - det betyder ingen hævetid, og derfor er de så hurtige. Vi har toppet brødene med mozzarella og cheddar med chili, men de kan fx også toppes med klassisk bagelkrydderi.

Sådan gør du

  • Kom havregryn, hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Bland det godt sammen, så bagepulveret og salten fordeles godt ud i blandingen.
  • Tilsæt skyr og vend det hele sammen til en sammenhængende dej.
  • Fugt hænderne i vand og form dejen til 4 bagels på en plade med bagepapir.
  • Pensl dem med æg og top med ost. Bag dem i 20-25 min. ved 200° - varmluft.
  • Lad de færdigbagte bagels køle en smule af, inden de serveres.

Bagels med skyr kan laves uden hvedemel og udelukkende på havregryn - skift blot hvedemelet ud med havregryn og blend det til havremel.

Energiindhold for hele retten:

3478 kJ / 831 kcal

Næringsindhold pr. 100g

722 kJ / 172 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 27,8 % 11,8 g
Kulhydrat: 55,2 % 23,4 g
Fedt: 17 % 3,3 g
Mere inspiration

Lækkert fyld til bagels - en vegetarisk version af "tunsalat".

Relateret video
Bagels med skyr

Måske verdens nemmeste bagels - rør sammen, form og bag!

Ingredienser

1½ dl Finvalsede havregryn
1½ dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
½ tsk Groft salt
2½ dl Skyr naturel
1 Æg til pensling
20 g Revet tex mex ost