Bagels med skyr

Bagels med skyr

30 min
Arbejdstid: 10 min
Her får du opskriften på virkelig nemme og lækre bagels. De er perfekte til morgenmad og i madpakken - eller måske den står på lækre bagels til aftensmad? Denne opskrift på bagels er måske verdens nemmeste, for den består kun af ganske få ingredienser, som bare skal røres sammen i en skål, formes og bages. De nemme skyr bagels hæves med bagepulver - det betyder ingen hævetid, og derfor er de så hurtige. Vi har toppet brødene med mozzarella og cheddar med chili, men de kan fx også toppes med klassisk bagelkrydderi.
https://www.arla.dk/opskrifter/bagels-med-skyr/

Sådan gør du

  • Kom havregryn, hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Bland det godt sammen, så bagepulveret og salten fordeles godt ud i blandingen.
  • Tilsæt skyr og vend det hele sammen til en sammenhængende dej.
  • Fugt hænderne i vand og form dejen til 4 bagels på en plade med bagepapir.
  • Pensl dem med æg og top med ost. Bag dem i 20-25 min. ved 200° - varmluft.
  • Lad de færdigbagte bagels køle en smule af, inden de serveres.

Bagels med skyr kan laves uden hvedemel og udelukkende på havregryn - skift blot hvedemelet ud med havregryn og blend det til havremel.

Energiindhold for hele retten:

3478 kJ / 831 kcal

Næringsindhold pr. 100g

722 kJ / 172 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 27,8 % 11,8 g
Kulhydrat: 55,2 % 23,4 g
Fedt: 17 % 3,3 g
Relateret video
Bagels med skyr

Måske verdens nemmeste bagels - rør sammen, form og bag!

Ingredienser

1½ dl Finvalsede havregryn
1½ dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
½ tsk Groft salt
2½ dl Skyr naturel
1 Æg til pensling
20 g Revet tex mex ost