Har du ikke en foodprocessor, kan du rive græskarret og blende eller røre dejen sammen. Du kan også vælge at koge græskarret mørt, så det kan moses med en gaffel - eller bruge en rest bagt græskar, hvis du allerede har det. Bagt græskar giver en lidt dybere og sødere smag til pandekagerne. Bagt eller kogt græskar kan sagtens fryses og gemmes til en anden god gang.
Du kan bruge alle slags græskar, pandekagerne får bare den flotteste farve af den orange hokkaido græskar. Der er forskel på hvor meget væske de forskellige typer græskar indeholder, bliver din dej for våd, så tilsæt lidt ekstra mel.
4819 kJ / 1152 kcal
541 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 13,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 61,1 % | 19,5 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,8 g |
Prøv også disse flotte boller lavet med hokkaido græskar.
400 g
Hokkaido græskar
|
|
---|---|
50 g
Havregryn (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
A38 naturel
|
|
½ dl
Mælk
|
|
125 g
Hvedemel
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
¼ tsk
Stødt nellike
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
20 g
Smør - til stegning
|
---|
Tern af syrlige æbler og kanelsukker
|
---|