Granola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Granola er en lækker topping til fx skyr. Og hjemmelavet granola smager bare bedst! Prøv denne opskrift på granola med quinoa, kokos, mandler og hørfrø næste gang du ønsker at være lidt ekstra god ved dig selv.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 1 liter

Antal portioner

  • 1 dl skyllet rød quinoa
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl grofthakkede mandler
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • ½ dl flydende honning
  • 20 g smeltet smør eller rapsolie
  • 1 dl tørrede tranebær
  • 1 tsk vaniljepulver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland quinoa, kokosmel, havregryn og de øvrige tørre ingredienser i en skål. Læg papir på en bageplade og fordel blandingen herpå. Fordel honning og smør over blandingen på bagepladen. Rist granolaen midt i ovnen - rør rundt i blandingen af og til.

Lad granolaen køle af på papiret på en bagerist. Bland tranebær og vaniljepulver i og opbevar granolaen i en lufttæt beholder.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag