Mysli med linser

Mysli med linser

Sprød mysli med sorte linser - smager lækkert som topping på din skyr, yoghurt eller grød. Opskriften er simpel, nem og smager virkelig godt. Du kan sagtens variere linsemyslien med forskellige tørrede linser, både grønne og sorte linser kan bruges, men vær opmærksom på at kogetiden kan kan være forskellig.

Sådan gør du

  • Skyl linserne og kog dem i rigeligt vand i 10 min. Kom dem i en sigte og lad dem dryppe godt af.
  • Bland linserne sammen med de tørre ingredienser.
  • Tilsæt honningen og vend det hele godt sammen.
  • Fordel blandingen på 2 plader med bagepapir og rist myslien i ovnen - vend rundt i myslien 2-3 gange undervejs.
Bagetid
  • ca. 20 min. ved 175° - varmluft.
Mere inspiration

Server din linsemysli som det sprøde drys på fx chia-oats.

Chia-oats med bær
60+ min
Chia-oats med bær
(31)
Velbekomme!
Tip

Bland evt. din linsemysli med tørret frugt og frysetørrede bær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13127 kJ / 3137 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1346 kJ / 322 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 9,4 g
Protein: 14,3 % 11,4 g
Kulhydrat: 46 % 36,4 g
Fedt: 39,7 % 14,5 g

Ingredienser

Tørrede belugalinser eller anicia linser
300 g
Finvalsede havregryn
200 g
Bygflager
100 g
Grofthakkede mandler
75 g
Grofthakkede hasselnødder
75 g
Græskarkerner
75 g
Honning
150 g