Hjemmelavet tykmælk

Bedømmelse

(8 vurderinger)

60+ min

Smager af nostalgi og skønne barndomsminder...

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 160 g revet rugbrød og
  • 4 spsk brun farin

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm mælk og fløde til ca. 25° i en tykbundet gryde. Hæld mælken i en skål og lad temperaturen falde til ca. 22-25°. Bland derefter kærnemælken i. Hæld blandingen op i tykmælksskåle, og stil dem tildækket på køkkenbordet ved stuetemperatur ca. 18 timer. Stil derefter tykmælken i køleskab, så den er kold ved serveringen.

Tip

I stedet for rugbrød og farin kan du servere mysli, solsikkekerner eller andre kornprodukter til den hjemmelavede tykmælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 45 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: