Kagecreme

Kagecreme

Her er opskriften på hjemmelavet klassisk kagecreme med vanilje - også kaldet vaniljecreme. Kom kagecreme i din lagkage, fastelavnsboller eller jordbærtærte. Opskriften på kagecreme kræver 5 ingredienser og et godt piskeris. Teknikken bag en fløjlsblød kagecreme er, at du hele tiden pisker i cremen, til den er tyknet og kogt igennem. Hjemmelavet kagecreme er simpel at lave og smager skønt.
Mere inspiration

Har du lyst til medaljer med hjemmelavet kagecreme?

Medaljer
60+ min
Medaljer
(14)
Velbekomme!
Tip

Skift evt. vaniljestangen ud med 1 tsk vaniljepulver eller vaniljepasta.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

286 kJ / 286 kcal

Næringsindhold pr. 100g

412 kJ / 98 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 20,9 % 5,1 g
Kulhydrat: 58,6 % 14,2 g
Fedt: 20,5 % 2,3 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser