Kagecreme

Kagecreme

Her er opskriften på hjemmelavet klassisk kagecreme med vanilje - også kaldet vaniljecreme. Kom kagecreme i din lagkage, fastelavnsboller eller jordbærtærte. Opskriften på kagecreme kræver 5 ingredienser og et godt piskeris. Teknikken bag en fløjlsblød kagecreme er, at du hele tiden pisker i cremen, til den er tyknet og kogt igennem. Hjemmelavet kagecreme er simpel at lave og smager skønt.

Mere inspiration

Har du lyst til medaljer med hjemmelavet kagecreme?

Velbekomme!
Tip

Skift evt. vaniljestangen ud med 1 tsk vaniljepulver eller vaniljepasta.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1155 kJ / 276 kcal

Næringsindhold pr. 100g

405 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 21,2 % 5,1 g
Kulhydrat: 59,3 % 14,1 g
Fedt: 19,5 % 2,1 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser