Her er opskriften på hjemmelavet klassisk kagecreme med vanilje - også kaldet vaniljecreme. Kom kagecreme i din lagkage, fastelavnsboller eller jordbærtærte. Opskriften på kagecreme kræver 5 ingredienser og et godt piskeris. Teknikken bag en fløjlsblød kagecreme er, at du hele tiden pisker i cremen, til den er tyknet og kogt igennem. Hjemmelavet kagecreme er simpel at lave og smager skønt.
Skift evt. vaniljestangen ud med 1 tsk vaniljepulver eller vaniljepasta.
1195 kJ / 286 kcal
412 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 20,9 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 14,2 g |
Fedt: | 20,5 % | 2,3 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.