Smørcreme

Smørcreme

Smørcreme kan bruges som fx frosting til cupcakes eller lægges som et lækkert lag i en kage. Vælg selv om du foretrækker den klassiske smørcreme eller en bestemt smagsvariant.

Sådan gør du

  • Pisk smørret luftigt i en skål.
  • Tilsæt flormelis og vaniljesukker lidt ad gangen.
  • Pisk indtil cremen er glat.

Bland eventuelt smørcremen med din yndlings smagsvariant. Smagsvariant 1 - 50 g smeltet, mørk chokolade (70%) Smagsvariant 2 - 1 dl kokosmel Smagsvariant 3 - 1 tsk citronskal og 2 spsk citronsaft Smagsvariant 4 - 75 g friske hindbær, mos og vend forsigtigt bærrene i smørcremen

Energiindhold for hele retten:

7255 kJ / 1734 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2340 kJ / 559 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 0,2 % 0,3 g
Kulhydrat: 37,6 % 51,7 g
Fedt: 62,2 % 39,4 g
Mere inspiration

Et alternativ til smørcremen er frosting med flødeost - en luftig og lækker flødeostefrosting.

Krydderkage
60+ min
Krydderkage
(21)

Ingredienser

150 g Blødt smør
150 g Flormelis (ca. 3 dl)
1 spsk Vaniljesukker