Frugtsalat med råcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(88 vurderinger)

60+ min

Herlig frugtsalat med råcreme. Råcremen her er skøn og luftig , og du kan selvfølgelig servere den sammen med mange andre frugter.

Ingredienser

Antal portioner

Frugtsalat

  • skræl af ½ citron (usprøjtet)
  • 1 dl vand
  • 3 spsk sukker
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 3 kardemommekapsler
  • 2 dl sød hvidvin
  • 200 g udstenede, halve blå vindruer
  • 2 skrællede søde pærer i både (ca. 300 g)

Råcreme

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Frugtsalat

Skræl den gule skal af citronen med en kartoffelskræller. Bland vand sammen med sukker, kanel, kardemomme og citronskal i en gryde og giv det et opkog. Si lagen og tilsæt hvidvin. Lad lagen køle af og hæld den over en blanding af vindruer og pærebåde. Lad salaten trække tildækket og koldt i ca. 3 timer. Tilbered råcremen lige inden serveringen.

Råcreme

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Pisk fløden stiv og vend den i "æggesnapsen".

Anret frugtsalaten i portionsskåle eller portionsglas med lidt råcreme på toppen. Pynt med citronmelisseblade og server resten af råcremen til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 10 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: