Mangocreme med knas - Opskrifter - Arla

Mangocreme med knas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Her en anderledes og spændende eftermiddagssnack til at stille den værste sult. Du kan også bruge den som dessert - så er der kun til 2 personer.

Ingredienser

Antal portioner

Knas

  • 25 g usaltede pistacienøddekerner
  • 25 g cashewnødder
  • 2 tsk chiafrø

Mangocreme

  • 200 g moden mangofrugt i mindre stykker
  • 1 gul peberfrugt i grove stykker (ca. 125 g)
  • 2 dl Arla® Laktosefri Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk flydende honning

Sådan gør du

Sådan gør du

Knas

Rist pistacienødder, cashewnødder og chiafrø i en tør pande. Først 2 min. ved kraftig varme og under omrøringer. Derefter ca. 4 min. ved svag varme og under omrøring. Lad det køle af på en tallerken og hak det groft.

Mangocreme

Blend mango, peberfrugt, yoghurt, citronsaft og honning til en cremet blanding. Smag til og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time - så den er helt kold. Server den iskolde mangocreme i høje smalle glas med knas på toppen.

Tips

Hvis du vil spise den med samme kan du blende den med isterninger - smag den godt til.
Du kan også bruge den som dessert - så er der til 2 personer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: