Mangocreme med knas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Her en anderledes og spændende eftermiddagssnack til at stille den værste sult. Du kan også bruge den som dessert - så er der kun til 2 personer.

Ingredienser

Antal portioner

Knas

  • 25 g usaltede pistacienøddekerner
  • 25 g cashewnødder
  • 2 tsk chiafrø

Mangocreme

  • 200 g moden mangofrugt i mindre stykker
  • 1 gul peberfrugt i grove stykker (ca. 125 g)
  • 2 dl Arla® Laktosefri Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk flydende honning

Sådan gør du

Sådan gør du

Knas

Rist pistacienødder, cashewnødder og chiafrø i en tør pande. Først 2 min. ved kraftig varme og under omrøringer. Derefter ca. 4 min. ved svag varme og under omrøring. Lad det køle af på en tallerken og hak det groft.

Mangocreme

Blend mango, peberfrugt, yoghurt, citronsaft og honning til en cremet blanding. Smag til og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time - så den er helt kold. Server den iskolde mangocreme i høje smalle glas med knas på toppen.

Tips

Hvis du vil spise den med samme kan du blende den med isterninger - smag den godt til.
Du kan også bruge den som dessert - så er der til 2 personer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde: