Mangocreme med knas

Mangocreme med knas

30 min
Her en anderledes og spændende eftermiddagssnack til at stille den værste sult. Du kan også bruge den som dessert - så er der kun til 2 personer.

Sådan gør du

Knas
  • Rist pistacienødder, cashewnødder og chiafrø i en tør pande. Først 2 min. ved kraftig varme og under omrøringer. Derefter ca. 4 min. ved svag varme og under omrøring. Lad det køle af på en tallerken og hak det groft.
Mangocreme
  • Blend mango, peberfrugt, yoghurt, citronsaft og honning til en cremet blanding. Smag til og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time - så den er helt kold. Server den iskolde mangocreme i høje smalle glas med knas på toppen.
Velbekomme!
Tips

Hvis du vil spise den med samme kan du blende den med isterninger - smag den godt til. Du kan også bruge den som dessert - så er der til 2 personer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3572 kJ / 854 kcal

Næringsindhold pr. 100g

547 kJ / 131 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 12,9 % 4,2 g
Kulhydrat: 38 % 12,2 g
Fedt: 49,1 % 7,3 g

Ingredienser

Knas
Usaltede pistacienødder
25 g
Cashewnødder
25 g
Chiafrø
2 tsk
Mangocreme
Moden mangofrugt i mindre stykker
200 g
Gul peberfrugt i grove stykker (ca. 125 g)
1
2 dl
Friskpresset citronsaft
2 spsk
Flydende honning
2 spsk