Kondenseret mælk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Kondenseret mælk består kun af to ingredienser: mælk og sukker. Den tykke, søde kondenserede mælk er let at lave. Følg vores opskrift på hjemmelavet kondenseret mælk her.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 6 dl

Antal portioner

  • 1 liter sødmælk
  • 400 g rørsukker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld mælk og sukker i en sauterpande og rør det sammen. Bring mælkeblandingen i kog ved kraftig varme og under omrøring. Skru ned til jævn varme og lad mælkeblandingen koge til du har ca. halvdelen tilbage. Det tager ca. ½ time - rør af og til. Mælken skifter farve undervejs og danner et hvidt skum på toppen - fjern efterhånden skummet med en spiseske. Hæld den kondenserede mælk på et rent patentglas med låg og opbevar det i køleskabet. Den kondenserede mælk bliver tykkere, når den er afkølet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 80 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag