Boghvede crunch

Boghvede crunch

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Sprøde boghvedekerner med smag af kanel. En dejligt drys til fx en skål yoghurt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. ½ liter

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 400 g hel boghvede (ca. 5 dl)
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk stødt kanel
  • ¼ tsk fint salt

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Skyl boghvedekernerne og stil dem i en skål med koldt vand i ca. 3 timer.
  2. Hæld vandet fra og lad boghvedekernerne dryppe af i en sigte. Spred dem ud på en plade med bagepapir og tør dem i ovnen.
  3. Smelt imens smørret og tilsæt honning, kanel og salt.
  4. Hæld det søde kanelsmør over kernerne og rist dem gyldne og sprøde - rør nogen gange undervejs.

Tørretid: ca. 15 min ved 175° - varmluft Ristning: ca. 15 min ved 175° - varmluft

Serveringsforslag

Spis boghvede crunchen til fx yoghurt eller kefir med friske bær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7957 kJ / 1902 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,2 g
  • Protein: 10,9 %
  • Kulhydrat: 63,3 %
  • Fedt: 25,8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag