Grov boghvedegrød med tomatsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En spændende kombination: En fyldig boghvedegrød serveret med sursød tomatsalsa. Selv på en grøddag er der en chance for at blive ordentlig mæt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 250 g cocktailtomater i små tern
  • 3 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
  • 100 g granatæblekerner
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 tsk flydende honning
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt

Boghvedegrød

  • 100 g grofthakkede blandede, saltede mandler og nødder

Tilbehør

  • flydende honning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalsa

Vend alle ingredienserne sammen og smag salsaen til. Hæld den i en sigte inden serveringen.

Boghvedegrød

Bring femkornsflager, boghvede og vand i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt vaniljepulver og salt og kog grøden, stadig under omrøring, ved jævn til svag varme i ca. 2 min. Vend hytteost i og smag til.

Fordel den varme grød i 4 skåle eller dybe tallerkener. Fordel salsaen på grøden og drys med mandler og nødder. Server med honning, så I selv kan komme lidt på efter smag.

Tip

Det smager dejligt med et glas iskoldt mælk til boghvedegrøden.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 57 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag