En spændende kombination til en grøddag: Fyldig, grov boghvedegrød serveret med sursød tomatsalsa. Boghvedegrøden indeholder ud over boghvede også andre kornsorter og hytteost, så der skulle være en chance for at blive ordentlig mæt. I tomatsalsaen er der bl.a. også gulerødder, granatæblekerner og ingefær. Endelig bliver grøden toppet med blandede, salte nødder og mandler. Så vi bevæger os både i det salte og det søde køkken....håber I kan lide kombinationen.
Det smager dejligt med et glas iskoldt mælk til boghvedegrøden.
10531 kJ / 2517 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 17,5 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 58,5 % | 12,5 g |
Fedt: | 24 % | 2,4 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.