Mere grød.....
Det smager dejligt med et glas iskoldt mælk til boghvedegrøden.
10391 kJ / 2484 kcal
359 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 17 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 54,7 % | 11,6 g |
Fedt: | 28,3 % | 2,7 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Cocktailtomater i små tern
|
250 g |
---|---|
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
3 |
Granatæblekerner
|
100 g |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 tsk |
Flydende honning
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
5-kornsflager (ca. 5½ dl)
|
300 g |
---|---|
Hel boghvede (ca. 2 dl)
|
150 g |
Vand
|
1½ liter |
Vaniljepulver
|
1½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
200 g |
Grofthakkede blandede, saltede mandler og nødder
|
100 g |
---|
Flydende honning
|
---|