Risengrød i ovn

60+ min

Risengrød i ovn er såmænd blot en klassisk risengrød, der koges op på komfuret og koger færdig i ovnen - en moderne udgave af "høkasse"metoden. Denne risengrød i ovn er serveret med et drys fintrevet appelsinskal, der giver en virkelig god smag sammen med kanelsukker. Og så hælder vi mælk på risengrød i ovn ved serveringen - prøv det!

Risengrød i ovn
Mere inspiration

Den helt klassiske risengrød

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5918 kJ / 1415 kcal

Energifordeling:
Fiber: 1,8 g
Protein: 19,7 %
Kulhydrat: 75,2 %
Fedt: 5,1 %
Vidste du...

Det er en svensk tradition at servere risengrød med mælk. Grøden kan selvfølgelig serveres uden - eller med nisseøl eller saft i stedet.

Relateret video
Sådan laver du risengrød

Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du laver en traditionel lækker og cremet risengrød – uden at det brænder på.

Ingredienser