Risengrød i ovn er såmænd blot en klassisk risengrød, der koges op på komfuret og koger færdig i ovnen - en moderne udgave af "høkasse"metoden. Denne risengrød i ovn er serveret med et drys fintrevet appelsinskal, der giver en virkelig god smag sammen med kanelsukker. Og så hælder vi mælk på risengrød i ovn ved serveringen - prøv det!
Den helt klassiske risengrød
Det er en svensk tradition at servere risengrød med mælk. Grøden kan selvfølgelig serveres uden - eller med nisseøl eller saft i stedet.
5918 kJ / 1415 kcal
291 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 19,7 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 75,2 % | 12,9 g |
Fedt: | 5,1 % | 0,4 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du laver en traditionel lækker og cremet risengrød – uden at det brænder på.