Risengrød i ovn

60+ min

Risengrød i ovn er såmænd blot en klassisk risengrød, der koges op på komfuret og koger færdig i ovnen - en moderne udgave af "høkasse"metoden. Denne risengrød i ovn er serveret med et drys fintrevet appelsinskal, der giver en virkelig god smag sammen med kanelsukker. Og så hælder vi mælk på risengrød i ovn ved serveringen - prøv det!

Risengrød i ovn
Mere inspiration

Den helt klassiske risengrød

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5918 kJ / 1415 kcal

Næringsindhold pr. 100g

291 kJ / 70 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 19,7 % 3,4 g
Kulhydrat: 75,2 % 12,9 g
Fedt: 5,1 % 0,4 g
Vidste du...

Det er en svensk tradition at servere risengrød med mælk. Grøden kan selvfølgelig serveres uden - eller med nisseøl eller saft i stedet.

Relateret video
Sådan laver du risengrød

Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du laver en traditionel lækker og cremet risengrød – uden at det brænder på.

Ingredienser