15 min

Julegrød med fløde

Tryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!

Julegrød med fløde

Sådan gør du

Stegte æbler
  • Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Steg æblebådene ved jævn varme i 4-5 min. - eller til de er bløde.
  • Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og fordel den i 4 skåle.
  • Hæld iskold fløde rundt om grøden.
  • Knus kardemommekapslerne og tag frøene ud.
  • Fordel de stegte æbler, granatæblekerner, mandler, honning og kardemommefrø på toppen og server.
Velbekomme!

Ingredienser

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5195 kJ / 1242 kcal
Fiber: 7,6 g
Protein: 7,7 %
Kulhydrat: 39,1 %
Fedt: 53,2 %