Klatkager af risalamande

Klatkager af risalamande

45 min Mellemmåltid Dessert
Tryl én af julens mest populære retter, rislamande, om til klatkager - og undgå madspild i julen. Rør æg og hvedemel i rislamanden og steg klatkagerne gyldne i smør. Dyp klatkagerne i kirsebærsauce eller server dem med frisk frugt. Brug rester af risalamanden til at lave disse luftige klatkager. som er meget nemme at lave - og du kan variere dem efter din smag. Klatkager er perfekte til brunch eller en lille dessert.
Mere inspiration

Den klassiske klatkage med en rest risengrød.

Velbekomme!
Tips

Klatkagerne kan også spises kolde. Gode til madpakken. Klatkager smager også godt med kanelsukker eller syltetøj - eller med sukker og citronsaft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2800 kJ / 669 kcal

Energifordeling
Energifordeling
Fiber: 0,6 g

Ingredienser