Klatkager af risalamande
45 min
•
Tryl én af julens mest populære retter, rislamande, om til klatkager - og undgå madspild i julen. Rør æg og hvedemel i rislamanden og steg klatkagerne gyldne i smør. Dyp klatkagerne i kirsebærsauce eller server dem med frisk frugt. Brug rester af risalamanden til at lave disse luftige klatkager. som er meget nemme at lave - og du kan variere dem efter din smag. Klatkager er perfekte til brunch eller en lille dessert.
Ingredienser
Klatkager af risalamande
4 dl
Kold risalamande
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
25 g
Smør
|
---|
Sådan gør du
Klatkager af risalamande
Klatkagerne kan også spises kolde. Gode til madpakken. Klatkager smager også godt med kanelsukker eller syltetøj - eller med sukker og citronsaft.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2800 kJ / 669 kcal
Energifordeling
Energifordeling | |
---|---|
Fiber: | - |
Protein: | 15 % |
Kulhydrat: | 42 % |
Fedt: | 43 % |