Her er en anden skøn og flot juledessert.
Har du ikke en rest risalamande kan du bruge færdigkøbt risalamande. Du kan evt. også pynte risalamande islagkagen med guldstøv.
20654 kJ / 4936 kcal
1524 kJ / 364 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 6,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 32,4 % | 29,1 g |
Fedt: | 61,5 % | 25,3 g |
Æggehvide
|
1½ |
---|---|
Sukker (ca. 1 1/4 dl)
|
100 g |
Finthakkede mandler
|
50 g |
Knuste saltkiks, fx TUC kiks
|
50 g |
½ liter | |
Æggeblommer
|
3 |
Sukker
|
5 spsk |
Vaniljestang, kornene heraf
|
1 |
Ca. 2 dl risalamande, blendet
|
|
Marcipan i små tern
|
150 g |
Grofthakket hvid chokolade
|
75 g |
Grofthakkede, ristede, smuttede mandler
|
75 g |
Kirsebærsauce, fx Amarena dessertkirsebærsauce
|
200 g |