Har du ikke en rest risalamande kan du bruge færdigkøbt risalamande. Du kan evt. også pynte risalamande islagkagen med guldstøv.
21778 kJ / 5205 kcal
1401 kJ / 335 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 6,4 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 27,4 g |
Fedt: | 60,3 % | 22,8 g |
1½
Æggehvide
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1 1/4 dl)
|
|
50 g
Finthakkede mandler
|
|
50 g
Knuste saltkiks, fx TUC kiks
|
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
5 spsk
Sukker
|
|
1
Vaniljestang, kornene heraf
|
|
2 dl
Risalamande, blendet
|
|
150 g
Marcipan i små tern
|
|
75 g
Grofthakket hvid chokolade
|
|
75 g
Grofthakkede, ristede, smuttede mandler
|
|
200 g
Kirsebærsauce, fx Amarena dessertkirsebærsauce
|