Julecheesecake

Julecheesecake

60+ min Dessert
Julecheesecake med pebernøddebund, brændte mandler og gløgg på toppen - så er den gode julestemning helt sikkert i hus! Denne julecheesecake kan du nemt gå hen og blive afhængig af at lave hvert år i december... Julecheesecaken er fantastisk lækker og konsistensen silkeblød - lige som en cheesecake skal være. Denne julecheesecake rummer mange af julens essentielle smagselementer - pebernødder, brændte mandler og gløgg. Er du ikke vild med gløgg, så server julecheesecaken med en gelé af solbærsaft på toppen. Julecheesecaken er også skøn uden gelélåg.
Mere inspiration

Du kan selv lave brændte mandler efter opskriften her

Brændte mandler
45 min
Brændte mandler
(500)
Velbekomme!
Tip

Du kan også lave en solbærgele på toppen af julecheesecaken - i stedet for gløggeléen. Erstat de 2 dl gløgg med 2 dl koncentreret solbærsaft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

24191 kJ / 5782 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1449 kJ / 346 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 4,3 % 3,6 g
Kulhydrat: 34,4 % 29,3 g
Fedt: 60,2 % 23,6 g
Alkohol: 1,1 %
Relateret video
Julecheesecake

Julecheesecake med pebernøddebund, brændte mandler og gløgg på toppen - så er den gode julestemning helt sikkert i hus! Se how to video og find ud af, hvordan vi laver den lækre julecheesecake.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise