Chiagrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Dejlig chiagrød lavet med mælk, ymer, banan og kokos. Lækker til morgenmad, på brunchbordet, eller som mellemmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ dl quinoaflager
  • 3 spsk chiafrø
  • 2 dl minimælk
  • 1 banan (ca. 100 g)
  • 3 spsk kokosmel
  • 3 dl Arla A38® Ymer
  • 1 nip fint salt

Topping

  • 1 appelsin i fileter
  • 100 g granatæblekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bland chiafrø, quinoaflager og mælk i en skål. Lad den stå tildækket i køleskabet i minimum 2 timer og gerne natten over.
  2. Mos bananen og tilsæt den til grøden sammen med kokosmel og ymer. Smag evt. til med en anelse salt.
  3. Anret grøden i små glas. Fordel frugten på quinoagrøden og server.

Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag