Honningristet havre til yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

15 min

Nyd en gang hjemmelavet havreknas til yndlingsyoghurten

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 spsk flydende honning
  • 80 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 6 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 250 g friske bær, fx hindbær og blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smør og honning smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt havregryn og skru ned til svag varme. Rist havregrynene under omrøring i ca. 6 min. eller til de er gyldne. Hæld havregrynene i en skål og lad dem køle af.

Kom yoghurten i skåle og fordel bærrerne herpå. Drys med honningristet havre og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: