Honningristet havre til yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

15 min

Nyd en gang hjemmelavet havreknas til yndlingsyoghurten

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 1 spsk flydende honning
  • 80 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 6 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 250 g friske bær, fx hindbær og blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smør og honning smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt havregryn og skru ned til svag varme. Rist havregrynene under omrøring i ca. 6 min. eller til de er gyldne. Hæld havregrynene i en skål og lad dem køle af.

Kom yoghurten i skåle og fordel bærrerne herpå. Drys med honningristet havre og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: