Honningristet havre til yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

15 min

Nyd en gang hjemmelavet havreknas til yndlingsyoghurten

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 spsk flydende honning
  • 80 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 6 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 250 g friske bær, fx hindbær og blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smør og honning smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt havregryn og skru ned til svag varme. Rist havregrynene under omrøring i ca. 6 min. eller til de er gyldne. Hæld havregrynene i en skål og lad dem køle af.

Kom yoghurten i skåle og fordel bærrerne herpå. Drys med honningristet havre og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: