Mysli er svært at undvære på morgenbordet - en portion yoghurt, skyr, ymer med mysli - så er du sikker på, at dagen starter godt. Hjemmelavet mysli smager herligt, og denne opskrift med både havregryn, grahamsmel, mandler og tørret frugt er nem at lave - og skøn at have på lager. Du kan naturligvis variere din mysli, med de gryn, flager, nødder og kerner du bedst kan lide - og toppe op med frisk frugt, når der er lyst til det.
Lækker morgenmadsbowl - her med figner og granola.
Mysli med kokos smager dejligt på fx tykmælk, A38 eller yoghurt. Du kan variere din mysli med rugflager, hørfrø, sesamfrø, græskarkerner, solsikkefrø, hasselnødder og/eller valnødder.
7223 kJ / 1726 kcal
1439 kJ / 344 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,7 g |
Protein: | 10,2 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 59,1 % | 50 g |
Fedt: | 30,7 % | 11,9 g |