Mysli med kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

Perfekt til morgenbordet - så er du sikker på, at dagen starter godt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g grovvalsede havregryn (ca. 5 dl)
  • 60 g grahamsmel (ca. 1 dl)
  • 25 g grofthakkede mandler
  • 5 spsk kokosmel
  • 2 spsk hørfrø
  • ½ dl vand
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 125 g tørret frugt i små stykker, fx soltørrede dadler, rosiner eller abrikoser - eller en blanding af det hele

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle ingredienser, bortset fra den tørrede frugt, i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Rist myslien midt i ovnen - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og lad den køle lidt af. Vend den tørrede frugt i og smag til.

Tip

Mysli med kokos smager dejligt på fx tykmælk, A38 eller yoghurt.

Ristning

Ca. ½ time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: