Mysli med kokos
45 min

Mysli med kokos

Perfekt til morgenbordet - så er du sikker på, at dagen starter godt.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mysli med kokos

Perfekt til morgenbordet - så er du sikker på, at dagen starter godt.

Antal portioner
  • 175 g grovvalsede havregryn (ca. 5 dl)
  • 60 g grahamsmel (ca. 1 dl)
  • 25 g grofthakkede mandler
  • 5 spsk kokosmel
  • 2 spsk hørfrø
  • ½ dl vand
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 125 g tørret frugt i små stykker, fx soltørrede dadler, rosiner eller abrikoser - eller en blanding af det hele

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser, bortset fra den tørrede frugt, i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Rist myslien midt i ovnen - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og lad den køle lidt af. Vend den tørrede frugt i og smag til.

Tip

Mysli med kokos smager dejligt på fx tykmælk, A38 eller yoghurt.

Ristning

Ca. ½ time ved 175°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %
Print