Mysli med kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

Perfekt til morgenbordet - så er du sikker på, at dagen starter godt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g grovvalsede havregryn (ca. 5 dl)
  • 60 g grahamsmel (ca. 1 dl)
  • 25 g grofthakkede mandler
  • 5 spsk kokosmel
  • 2 spsk hørfrø
  • ½ dl vand
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 125 g tørret frugt i små stykker, fx soltørrede dadler, rosiner eller abrikoser - eller en blanding af det hele

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle ingredienser, bortset fra den tørrede frugt, i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Rist myslien midt i ovnen - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og lad den køle lidt af. Vend den tørrede frugt i og smag til.

Tip

Mysli med kokos smager dejligt på fx tykmælk, A38 eller yoghurt.

Ristning

Ca. ½ time ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag