Syltede æbler

Syltede æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Ca. 1½ liter

Antal portioner

  • 1½ kg syrlige æbler
  • 4 dl vand
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 2 kanelstænger (a ca. 5 cm)

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
  2. Bring vand, sukker og kanelstænger i kog.
  3. Kom æblebådene i gryden og kog dem i 6-8 min. uden låg - de skal stadig have bid. Vend forsigtigt rundt et par gange undervejs, så alle æblebådene bliver dækket af lagen.
  4. Hæld æblerne i et rengjort sylteglas (ca. 1½ liter). Opbevar glasset på køl.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4933 kJ / 1179 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 1,2 %
  • Kulhydrat: 96,3 %
  • Fedt: 2,5 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag