Granola er en sprød og lækker topping til fx skyr eller yoghurt. Og hjemmelavet granola er hurtig at lave og smager bare bedst! Prøv denne opskrift på julegranola i ovn - som er nem at have med at gøre. Gør julen til noget endnu mere specielt, og start juledagene med denne lækre julegranola, serveret som topping på din yoghurt sammen med appelsinfileter og flydende blomsterhonning. Glædelig jul.
Du kan også selv tørre dine æble- og pæreringe. Find opskriften her.
Du kan bruge granola i stedet for fx makroner i trifli - og i stedet for ristet rasp i gammeldags æblekage.
Server din julegranola på drænet yoghurt med appelsinfileter og flydende blomsterhonning.
19835 kJ / 4741 kcal
1489 kJ / 356 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5 g |
Protein: | 9,4 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 39,8 % | 34,9 g |
Fedt: | 50,8 % | 20,4 g |