15 - 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bruge granola i stedet for fx makroner i trifli - og i stedet for ristet rasp i gammeldags æblekage.
Server din julegranola på drænet yoghurt med appelsinfileter og flydende blomsterhonning.
18820 kJ / 4498 kcal
1392 kJ / 333 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,3 g |
Protein: | 9,9 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 33,4 % | 27,3 g |
Fedt: | 56,7 % | 21,4 g |
Du kan også selv tørre dine æble- og pæreringe. Find opskriften her.
2 dl
Grofthakkede usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
2 dl
Smuttede mandler i skiver
|
|
2 dl
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
2 dl
Solsikkekerner
|
|
3 dl
Finvalsede havregryn
|
|
2 tsk
Stødt ingefær
|
|
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 dl
Flydende honning
|
|
50 g
Smeltet smør eller rapsolie
|
2 dl
Tørrede tranebær
|
|
---|---|
75 g
Skiver af tørrede æbler
|
½ dl
Vand
|
|
---|---|
1 dl
Sukker
|
|
2 dl
Tyttebær
|