Tørrede æble- og pæreringe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Tørrede æble- og pæreringe er en opskrift på et sundt alternativ til traditionelle snacks. De tørrede syrlige æbler og faste, modne pærer gør sig fantastisk som snack og mellemmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 syrlige æbler
  • 5 faste, modne pærer
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl æbler og pærer og fjern kernehusene med en kernehusudstikker. Skær frugten i ca. ¾ cm tykke skiver. Læg dem i vand med citronsaft, efterhånden som de er klar. Læg frugtskiverne tæt, men ikke overlappende, på bageplader med rene viskestykker. Stil pladerne i ovnen og tør frugten, stadig på viskestykkerne, indtil frugtringene er gummiagtige. Lad dem eftertørre i ovnen, mens den bliver kold.

Tips

I stedet for æbler og pærer kan man anvende blommer og nektariner.

Æble- og pæreringe kan opbevares køligt og tørt i kagedåser med tætsluttende låg - i ca. 1 uge.

Tørretid

Ca. 6-8 timer ved 75° - gerne varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 93 %
  • Fedt: 5 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag