I stedet for havtornmarmelade, kan du bruge abrikosnarmelade. De to slags tilbehør passer også fint til en traditionel øllebrød. Du kan snitte den tomme vaniljestang og lade den blive i øllegrøden.
10740 kJ / 2567 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 6,4 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 69,9 % | 17,2 g |
Fedt: | 23,7 % | 2,7 g |
200 g
Rugbrød uden kerner
|
|
---|---|
½
Vaniljestang
|
|
8 dl
Vand
|
|
1
Hvidtøl eller maltøl (33 cl)
|
|
150 g
Finvalsede havregryn (ca. 3¾ dl)
|
|
5 spsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Røde æbler (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2
Pærer (ca. 300 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
100 g
Strimlede soltørrede abrikoser
|
|
3 spsk
Havtornsyltetøj
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde
|