Du kan sagtens lave denne cheesecake flere dage i forvejen. Opbevar den tildækket i køleskab og pynt kagen med friske bær lige inden servering.
20484 kJ / 4896 kcal
1268 kJ / 303 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 22,7 g |
Fedt: | 65,2 % | 22,3 g |
En anden skøn cheesecake er denne med smag af gulerodskage - uhmm...
Se hvordan du laver påskecheesecake her. Påskecheesecake med lemoncurd, citron og vanilje. Påskecheesecaken smager af forår - og af et stykke mere...
150 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Knuste digestive kiks
|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
200 g
Flødeost
|
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
300 g
Friske bær, fx hindbær, blåbær, ribs og/eller brombær
|
|
---|---|
Rød skovsyre eller citronmelisse
|