Bagt cheesecake med hindbærtopping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(115 vurderinger)

60+ min

Blød og cremet cheesecake med traditionel kiksebund og syrlig hindbærtopping.

Ingredienser

12 stykker

Antal portioner

Kiksebund

  • 75 g smør - smeltet
  • 150 g smuldrede fuldkornshvedekiks, fx digestive kiks

Cheesecake

Hindbærtopping

  • 250 g hindbær
  • 4 spsk flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Kiksebund

Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22 cm i diameter). Bland smør og de smuldrede kiks godt og kom blandingen i formen. Pres kiksebunden godt sammen og bag den midt i ovnen.

Cheesecake

Pisk imens ost, æg og sukker sammen. Hæld blandingen på den bagte kiksebund og bag den midt i ovnen. Tag den ud efter ca. 25 min. og lad den hvile på en bagerist i ca. 10 min. Pisk imens cremefraiche, flormelis og vaniljesukker sammen og fordel det på kagen. Bag den færdig midt i ovnen.

Hindbærtopping

Vend hindbær og florsukker sammen med en gaffel til sukkeret er opløst og server det til den lune bagte cheesecake.

Bagetid for kiksebund

Ca. 5 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for cheesecake

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Du kan også servere den bagte cheesecake kold.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 56 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: