Bagt cheesecake med hindbærtopping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(119 vurderinger)

60+ min

Blød og cremet cheesecake med traditionel kiksebund og syrlig hindbærtopping.

Ingredienser

12 stykker

Antal portioner

Kiksebund

  • 75 g smør - smeltet
  • 150 g smuldrede fuldkornshvedekiks, fx digestive kiks

Cheesecake

Hindbærtopping

  • 250 g hindbær
  • 4 spsk flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Kiksebund

Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22 cm i diameter). Bland smør og de smuldrede kiks godt og kom blandingen i formen. Pres kiksebunden godt sammen og bag den midt i ovnen.

Cheesecake

Pisk imens ost, æg og sukker sammen. Hæld blandingen på den bagte kiksebund og bag den midt i ovnen. Tag den ud efter ca. 25 min. og lad den hvile på en bagerist i ca. 10 min. Pisk imens cremefraiche, flormelis og vaniljesukker sammen og fordel det på kagen. Bag den færdig midt i ovnen.

Hindbærtopping

Vend hindbær og florsukker sammen med en gaffel til sukkeret er opløst og server det til den lune bagte cheesecake.

Bagetid for kiksebund

Ca. 5 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for cheesecake

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Du kan også servere den bagte cheesecake kold.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: