Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Temaer
Artikler
Ugens madplaner på mail
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Leksikon
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Græsk
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Bagt cheesecake med hindbærtopping
Bagt cheesecake med hindbærtopping
60+ min
Dessert
•
Kommentarer
Blød og cremet cheesecake med traditionel kiksebund og syrlig hindbærtopping.
Velbekomme!
Tip
Du kan også servere den bagte cheesecake kold.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16423 kJ / 3925 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1133 kJ / 271 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,6 g
Protein:
6,2 %
4,1 g
Kulhydrat:
34,5 %
23 g
Fedt:
59,3 %
18,2 g
Ingredienser
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise