Cheesecake i glas

Cheesecake i glas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Cheesecake i glas består af bl.a. hytteost og med hindbær på toppen. En fin lille portionsdessert, der kan tilberedes i god tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. 10 glas

Antal portioner

Kiksebund

  • 50 g smør
  • 200 g digestive kiks

Vaniljefromage

Hindbærgelé

  • 3 blade husblas
  • 3½ dl stærk drikkeklar hindbærsaft
  • 175 g friske hindbær

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Kiksebund

  1. Smelt smørret i en lille tykbundet gryde.
  2. Knus kiksene fint og bland dem med smørret.
  3. Kom blandingen i bunden af 10 klare glas (ca. 2 dl) og tryk kikseblandingen let sammen.

Vaniljefromage

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
  2. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn lyst og luftigt.
  3. Pisk forsigtigt flødeosten blød med æggeblandingen.
  4. Vend hytteost og cremefraiche i.
  5. Pisk hviderne stive.
  6. Varm citronsaften let. Træk husblassen op af vandet med det vand, som hænger ved og smelt den i citronsaften.
  7. Rør husblas og citronsaft i flødeosteblandingen og vend derefter de stiftpiskede hvider i.
  8. Fordel vaniljefromagen i glassene og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 1 time. Det er vigtigt at vaniljefromagen har sat sig før hindbærgeléen hældes over.

Hindbærgelé

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
  2. Træk husblassen op af vandet med det vand som hænger ved og smelt den. Tilsæt hindbærsaften.
  3. Fordel hindbærrene på den stivnede vaniljefromage.
  4. Hæld forsigtigt hindbærgeléen over og stil glassene tildækkede i køleskabet i mindst 3 timer.

Print

Kilde:

Andre gode forslag