Cheesecake i glas
5 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Cheesecake i glas består af en sprød kiksebund, lækker fromage med bl.a. hytteost og øverst et flot lag hindbær med gele. En fin lille portionsdessert, der kan tilberedes i god tid - og endda tages med på picnic.
Ingredienser
Kiksebund
50 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Digestive kiks
|
Vaniljefromage
5 blade
Husblas
|
|
---|---|
4
Æggeblommer
|
|
125 g
Sukker
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
200 g
Flødeost
|
|
200 g
Hytteost
|
|
150 g
Creme fraiche
|
|
2
Æggehvider
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Hindbærgelé
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
3½ dl
Stærk drikkeklar hindbærsaft
|
|
175 g
Friske hindbær
|
Sådan gør du
Kiksebund
Vaniljefromage
Hindbærgelé
Du kan bruge andre bær eller frugt - og vælge en saft, der passer til i smag og farve. Vælg frisk frugt efter sæsonen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12606 kJ / 3013 kcal
Næringsindhold pr. 100g
997 kJ / 238 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 11 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 37,9 % | 22,2 g |
Fedt: | 51,1 % | 13,8 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
