Endnu en klassisk flødeostekage - sprød bund og lækker topping.
Flødeostekagen kan fryses uden gelé.
Du kan bruge abrikoser fra dåse i stedet for kirsebær. I stedet for at pynte med bær og gelé kan du bruge sæsonens friske frugtkompot, fx rabarber, solbær eller stikkelsbær. Du kan skifte flødeost og cremefraiche/fraiche ud med 4 dl Arla Karolines Køkken® Flødefraiche 30% - den skal ikke piskes til skum. Vend flødefraichen sammen med æggeblommer, vaniljesukker, citronskal og -saft.
13051 kJ / 3119 kcal
1114 kJ / 266 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,8 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 23,8 g |
Fedt: | 56,9 % | 17,1 g |