Flødeostekage

Flødeostekage

60+ min Dessert
Fryseegnet

Flødeostekage i den helt klassiske version. Den legendariske flødeostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i dag gøre mange bløde i knæene.

Mere inspiration

Endnu en klassisk flødeostekage - sprød bund og lækker topping.

Velbekomme!
Frysetip

Flødeostekagen kan fryses uden gelé.

Tips

Du kan bruge abrikoser fra dåse i stedet for kirsebær. I stedet for at pynte med bær og gelé kan du bruge sæsonens friske frugtkompot, fx rabarber, solbær eller stikkelsbær. Du kan skifte flødeost og cremefraiche/fraiche ud med 4 dl Karolines Køkken Flødefraiche 30% - den skal ikke piskes til skum. Vend flødefraichen sammen med æggeblommer, vaniljesukker, citronskal og -saft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13051 kJ / 3119 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1114 kJ / 266 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6,8 % 4,5 g
Kulhydrat: 36,3 % 23,8 g
Fedt: 56,9 % 17,1 g

Ingredienser