Flødeostekage

60+ min Dessert

Flødeostekage i den helt klassiske version. Den legendariske flødeostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i dag gøre mange bløde i knæene.

Flødeostekage
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13051 kJ / 3119 kcal

Energifordeling:
Fiber: 10,5 g
Protein: 6,8 %
Kulhydrat: 36,3 %
Fedt: 56,9 %
Frysetip

Flødeostekagen kan fryses uden gelé.

Tips

Du kan bruge abrikoser fra dåse i stedet for kirsebær. I stedet for at pynte med bær og gelé kan du bruge sæsonens friske frugtkompot, fx rabarber, solbær eller stikkelsbær. Du kan skifte flødeost og cremefraiche/fraiche ud med 4 dl Karolines Køkken Flødefraiche 30% - den skal ikke piskes til skum. Vend flødefraichen sammen med æggeblommer, vaniljesukker, citronskal og -saft.

Ingredienser