Nem cheesecake i glas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

15 min

Vælg dine yndlingsbær til denne hurtige og nemme cheesecake i glas. Prøv også med forskellige kiks, fx med chokolade.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend flødeost, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk flødefraiche godt og vend det i flødeostblandingen. Skyl bærrene og vend dem i rom. Fordel bærrene i fire glas og fordel ostecremen herpå. Top med smuldret kiks og pynt med frisk mynte.

Tip

I stedet for rom kan du bruge appelsinsaft.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 56 %
  • Alkohol: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: