Nem cheesecake i glas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

15 min

Vælg dine yndlingsbær til denne hurtige og nemme cheesecake i glas. Prøv også med forskellige kiks, fx med chokolade.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend flødeost, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk flødefraiche godt og vend det i flødeostblandingen. Skyl bærrene og vend dem i rom. Fordel bærrene i fire glas og fordel ostecremen herpå. Top med smuldret kiks og pynt med frisk mynte.

Tip

I stedet for rom kan du bruge appelsinsaft.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 56 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: