19374 kJ / 4630 kcal
1134 kJ / 271 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 9,1 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 30,8 % | 20,6 g |
Fedt: | 60,1 % | 18,4 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
250 g
Bløde dadler
|
|
---|---|
175 g
Ristede mandler
|
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Laktosefri flødeost
|
|
125 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
75 g
Ristede mandler
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
|
4 dl
Laktosefri yoghurt naturel
|
|
1
Limefrugt - skal og saft heraf
|
|
¼ liter
Laktosefri piskefløde
|
50 g
Grofthakkede ristede mandler
|
|
---|---|
125 g
Friske blåbær
|