Gluten- og laktosefri cheesecake
5 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
Laktosefri cheesecake med en glutenfri bund og en dejlig smag af ristede mandler. De ristede mandler er både i bunden, i cremen og på toppen - og får et sød-syrligt modspil fra de friske blåbær.
Ingredienser
Glutenfri bund
250 g
Bløde dadler
|
|
---|---|
175 g
Ristede mandler
|
Laktosefri cheesecakefyld
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Laktosefri flødeost
|
|
125 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
75 g
Ristede mandler
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
|
4 dl
Laktosefri yoghurt naturel
|
|
1
Limefrugt - skal og saft heraf
|
|
¼ liter
Laktosefri piskefløde
|
Topping
50 g
Grofthakkede ristede mandler
|
|
---|---|
125 g
Friske blåbær
|
Sådan gør du
Glutenfri bund
Laktosefri cheesecakefyld
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
19374 kJ / 4630 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1134 kJ / 271 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 9,1 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 30,8 % | 20,6 g |
Fedt: | 60,1 % | 18,4 g |
Relateret video
Sådan bruger du rabarber
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.