Gluten- og laktosefri cheesecake med ristede mandler og blåbær

Gluten- og laktosefri cheesecake med ristede mandler og blåbær

60+ min Dessert
Laktosefri cheesecake med en glutenfri bund og en dejlig smag af ristede mandler. De ristede mandler er både i bunden, i cremen og på toppen - og får et sød-syrligt modspil fra de friske blåbær.
Mere inspiration

Prøv denne "kage-grød" til brunch eller dessert.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18034 kJ / 4310 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1056 kJ / 252 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 10,6 % 6,6 g
Kulhydrat: 38,7 % 24 g
Fedt: 50,7 % 14,5 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise