19537 kJ / 4669 kcal
1144 kJ / 273 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 9,1 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 20,6 g |
Fedt: | 60,4 % | 18,7 g |
Prøv denne "kage-grød" til brunch eller dessert.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Bløde dadler
|
250 g |
---|---|
Ristede mandler
|
175 g |
Husblas
|
4 blade |
---|---|
Flødeost
|
200 g |
Sukker (ca. 3 dl)
|
125 g |
Ristede mandler
|
75 g |
Vaniljepulver
|
½ tsk |
Yoghurt naturel
|
4 dl |
Limefrugt - skal og saft heraf
|
1 |
Piskefløde
|
¼ liter |
Grofthakkede ristede mandler
|
50 g |
---|---|
Friske blåbær
|
125 g |