Mandler og glutenfri havregryn kan naturligvis erstattes af formalet mandelmel og havremel. Giv evt kagen et let drys flagesalt, hvis den skal serveres for voksne gæster, det giver kagen mere kant. Når kagen er frossen, kan der skæres skiver af den som minder om lækre kølige choko-ladekarameller.
9340 kJ / 2232 kcal
1711 kJ / 409 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 5,4 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 44 % | 44,2 g |
Fedt: | 50,6 % | 23,4 g |
2
Æg
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
50 g
Mandler
|
|
50 g
Glutenfri havregryn (ca. 1 dl)
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
100 g
Smeltet og afkølet laktosefri smør
|