Cheesecake med frugt
6 timer
•
Arbejdstid: 45 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Cheesecake med frugt er en dejlig frisk variant af den kendte og elskede cheesecake. Cheesecake med frugt har sprød kiksebund og kan varieres i det uendelige med topping af årstidens bær og frugter. Kært barn har mange navne, og om vi kalder det ostekage - eller flødeostekage, så er det stadig en cheesecake af den rigtig gode slags. Prøv denne nemme opskrift på cheesecake, næste gang, der skal noget ekstra lækkert på dessertbordet.
Ingredienser
Kiksebund
75 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Smuldrede digestive kiks
|
Cheesecake
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
2
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
|
2 dl
Creme fraiche eller fraiche 9%
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
350 g
Friske bær og frugter, fx kiwibær, grønne druer, blåbær og ribs
|
---|
Pynt
Spiselige blomster eller citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Kiksebund
Cheesecake
Sådan pynter du cheesecaken
Flødeostekagen kan fryses inden du pynter med bær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9745 kJ / 2329 kcal
Næringsindhold pr. 100g
893 kJ / 213 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7,5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 27,2 % | 14,3 g |
Fedt: | 65,3 % | 15,8 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
