Bagt citroncheesecake

Bagt citroncheesecake

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Skøn syrlig bagt chesecake med dejlig smag af citron - og lemon curd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. 12 stykker

Antal portioner

Bund

  • 250 g digestive kiks
  • 75 g smeltet smør

Fyld

Topping

  • 1 dl lemon curd

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Bund

  1. Smelt smørret, kom kiks i og bland det godt.
  2. Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22 cm i diameter).
  3. Tryk kiksebunden godt ud i springformen og bag den midt i ovnen.

Fyld

  1. Pisk flødeost, sukker, vaniljesukker og cremefraiche sammen.
  2. Riv citronskallen fint og pres saften ud af den og pisk begge dele i osteblandingen sammen med æg og æggeblommer.
  3. Hæld blandingen på den bagte kiksebund.
  4. Sænk temperaturen til 125° og bag kagen midt i ovnen.
  5. Sluk for ovnen og lad kagen stå 1 time ved eftervarme.
  6. Stil kagen i køleskabet i mindst 6 timer - og gerne natten over.

Topping

Lun lemon curden så den smelter og swirl den på kagen. Server resten sammen med kagen.

Bagetid for bund

ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagetid for kage

ca. 60 min. ved 125° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20294 kJ / 4850 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 6,2 %
  • Kulhydrat: 34,5 %
  • Fedt: 59,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag