Du kan selv lave lemon curd efter opskriften her.
Du kan også pynte påskecheesecaken med små toppe af flødeskum. Pisk 2½ dl piskefløde og kom flødeskummet i en sprøjtepose med en stor stjernetylle. Sæt toppe af flødeskum rundt langs kanten af kagen og placer små påskeæg ovenpå.
Lagkageplast sikrer en flot kant og gør det nemmere at få cheesecaken til at slippe springformens sider. Lagkageplast kan købes i det fleste større supermarkeder. Du kan også klippe dit eget ud af en plastiklomme.
23628 kJ / 5647 kcal
1509 kJ / 361 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 4,4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 29,5 g |
Fedt: | 62,4 % | 25,4 g |
Se hvordan du laver påskecheesecake her. Påskecheesecake med lemoncurd, citron og vanilje. Påskecheesecaken smager af forår - og af et stykke mere...