Påskecheesecake

Påskecheesecake

60+ min Dessert
Påskecheesecake med citron, lemoncurd og vanilje. Den perfekte cheesecake til påske, der smager af forår - og af et stykke mere... Er du vild med cheesecake, så server denne skønhed på påskebordet. Påskecheesecaken leder tankerne hen på forår, sommer og smagen af koldskål. Cheesecake kan pyntes med forskellige påskelækkerier - denne påskecheesecake er pyntet med fyldte påskeæg, pistaciekerner, timiankviste og spiselige blomster.
Mere inspiration

Du kan selv lave lemon curd efter opskriften her.

Lemon curd
60+ min
Lemon curd
(5)
Velbekomme!
Tip

Du kan også pynte påskecheesecaken med små toppe af flødeskum. Pisk 2½ dl piskefløde og kom flødeskummet i en sprøjtepose med en stor stjernetylle. Sæt toppe af flødeskum rundt langs kanten af kagen og placer små påskeæg ovenpå.

OBS

Lagkageplast sikrer en flot kant og gør det nemmere at få cheesecaken til at slippe springformens sider. Lagkageplast kan købes i det fleste større supermarkeder. Du kan også klippe dit eget ud af en plastiklomme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

23628 kJ / 5647 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1509 kJ / 361 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 4,4 % 3,9 g
Kulhydrat: 33,2 % 29,5 g
Fedt: 62,4 % 25,4 g
Relateret video
Påskecheesecake

Se hvordan du laver påskecheesecake her. Påskecheesecake med lemoncurd, citron og vanilje. Påskecheesecaken smager af forår - og af et stykke mere...

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise