Du kan også pynte påskecheesecaken med små toppe af flødeskum. Pisk 2½ dl piskefløde og kom flødeskummet i en sprøjtepose med en stor stjernetylle. Sæt toppe af flødeskum rundt langs kanten af kagen og placer små påskeæg ovenpå.
Lagkageplast sikrer en flot kant og gør det nemmere at få cheesecaken til at slippe springformens sider. Lagkageplast kan købes i det fleste større supermarkeder. Du kan også klippe dit eget ud af en plastiklomme.
23758 kJ / 5678 kcal
1517 kJ / 363 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 34,8 % | 31 g |
Fedt: | 60,9 % | 25 g |
Du kan selv lave lemon curd efter opskriften her.
Se hvordan du laver påskecheesecake her. Påskecheesecake med lemoncurd, citron og vanilje. Påskecheesecaken smager af forår - og af et stykke mere...
150 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Smuldrede digestive kiks
|
|
50 g
Finthakkede usaltede pistacienødder
|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
200 g
Flødeost
|
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
200 g
Lemon curd
|
---|
Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Dragé påskeæg eller andre fyldte påskeæg
|
|
Stilke af citrontimian og/eller spiselige blomster, fx hornvioler
|