Klassisk Rubinsteinkage, siges at være skabt i Danmark til i anledning af et besøg af den berømte pianist Artur Rubinstein. Rubinsteinkage ses i mange udgaver, men vi har valgt en ret klassisk version. Denne Rubinsteinkage består af makronbund, hindbærmarmelade, romfromage, flødeskum, knust nougat og små vandbakkelser med chokolade på bunden. Citronmelissebladene til pynt er foodstylistens ansvar :)
Du kan bage både makronbund og vandbakkelser, samt lave krokant dagen før du vil servere Rubinsteinkagen.
25854 kJ / 6179 kcal
1401 kJ / 335 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 4,5 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 22,8 % | 18,8 g |
Fedt: | 69,2 % | 26,2 g |
Alkohol: | 3,5 % | 2 g |