Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bage både makronbund og vandbakkelser, samt lave krokant dagen før du vil servere Rubinsteinkagen.
25255 kJ / 6036 kcal
1361 kJ / 325 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4,6 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 22,6 % | 18,1 g |
Fedt: | 69,9 % | 25,7 g |
Alkohol: | 2,9 % |
100 g
Sukker
|
|
---|---|
100 g
Finthakkede mandler
|
|
2
Æggehvider
|
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
½ liter
Piskefløde
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
¾ dl
Hvid rom
|
1 dl
Hindbærmarmelade
|
---|
1 dl
Vand
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
|
1½
Sammenpisket æg
|
50 g
Smeltet mørk chokolade
|
---|
50 g
Flormelis
|
|
---|---|
½ tsk
Bagepulver
|
½ liter
Pisket piskefløde
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|