Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bage både makronbund og vandbakkelser, samt lave krokant dagen før du vil servere Rubinsteinkagen.
26164 kJ / 6253 kcal
1410 kJ / 337 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4,4 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 21,8 % | 18,1 g |
Fedt: | 70,4 % | 26,8 g |
Alkohol: | 3,4 % |
Lyst til flere klassiske flødekager?
Sukker
|
100 g |
---|---|
Finthakkede mandler
|
100 g |
Æggehvider
|
2 |
Husblas
|
2 blade |
---|---|
Piskefløde
|
½ liter |
Flormelis
|
4 spsk |
Hvid rom
|
¾ dl |
Hindbærmarmelade
|
1 dl |
---|
Vand
|
1 dl |
---|---|
Smør
|
50 g |
Sukker
|
¼ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Hvedemel
|
5 spsk |
Sammenpisket æg
|
1½ |
Smeltet mørk chokolade
|
50 g |
---|
Flormelis
|
50 g |
---|---|
Bagepulver
|
½ tsk |
Pisket piskefløde
|
½ liter |
---|---|
Friske citronmelisseblade
|