10 min. ved 200° - traditionel ovn.
1 time ved 100° - traditionel ovn + ½ time ved eftervarme.
Lagkageplast gør, at du får en flot, glat side på kagen, når du løsner ringen og fjerner plasten. Kagen kan sagtens laves uden lagkageplast, så skal du blot køre kanten rundt med en kniv inden du løsner ringen.
28979 kJ / 6926 kcal
1039 kJ / 248 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 6,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 25,8 % | 15,7 g |
Fedt: | 67,3 % | 18,9 g |
Prøv og denne lækre dobbelte cheesecake.
Smør
|
75 g |
---|---|
Knuste krydrede småkager, fx bastogne kiks
|
150 g |
Grofthakkede valnøddekerner
|
50 g |
Evt. lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
Flødeost
|
700 g |
---|---|
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Æggeblommer (ca. 60 g)
|
4 |
Æggehvider (ca. 60 g)
|
2 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Vand
|
3 dl |
---|---|
Gulerødder i mindre stykker (ca. 300 g)
|
4 |
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
Sukker
|
1 spsk |
Husblas
|
4 blade |
---|---|
Flødeost
|
200 g |
Æggeblommer
|
8 |
Sukker
|
4 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Piskefløde
|
2 dl |
Flødeost
|
200 g |
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
Gulerødder - julienneskåret
|
|
---|---|
Valnøddekerner
|