Lagkageplast gør, at du får en flot, glat side på kagen, når du løsner ringen og fjerner plasten. Kagen kan sagtens laves uden lagkageplast, så skal du blot køre kanten rundt med en kniv inden du løsner ringen.
28831 kJ / 6891 kcal
1033 kJ / 247 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 6,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 25,9 % | 15,7 g |
Fedt: | 67,2 % | 18,8 g |
75 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Knuste krydrede småkager, fx bastogne kiks
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
Evt. lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
700 g
Flødeost
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
4
Æggeblommer (ca. 60 g)
|
|
2
Æggehvider (ca. 60 g)
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
3 dl
Vand
|
|
---|---|
4
Gulerødder i mindre stykker (ca. 300 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Sukker
|
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
8
Æggeblommer
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 dl
Piskefløde
|
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
Gulerødder - julienneskåret
|
|
---|---|
Valnøddekerner
|