Lagkagebunde
45 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Bag din egen hjemmelavede lagkagebund. Det er nemt, da du bager én tyk bund og derefter kan dele den i 3 tynde bunde.
Ingredienser
Lagkagebunde
4
Æg
|
|
---|---|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
1 dl
Hvedemel (ca. 60 g)
|
|
½ dl
Kartoffelmel (ca. 25 g)
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
Sådan gør du
Lagkagebunde
Du kan bage bundene enkeltvis, hvis du har lagkageforme - eller bare på bagepapir. Tegn 3 cirkler (á ca. 22 cm) på 3 stykker bagepapir. Fordel ⅓ dej i hver cirkel og smør den næsten ud til kanten. Bag bundene i ca. 10 min. ved 175° - varmluft.
Du kan dele kagen med en tråd i stedet for at bruge kniv. Læg en tråd rundt om kagen der, hvor du vil dele - og træk tråden sammen mod midten af kagen.
Hvis du vil lave en lagkage med mørke bunde, kan du udskifte ca. 25 g = ½ dl af hvedemelet med ½ dl kakao.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4056 kJ / 969 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1067 kJ / 255 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 12,8 % | 8 g |
Kulhydrat: | 67,6 % | 42,4 g |
Fedt: | 19,6 % | 5,7 g |
