Lagkagebunde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(360 vurderinger)

45 min

Bag din egen hjemmelavede lagkagebund. Det er nemt, da du bager én tyk bund og derefter kan dele den i 3 tynde bunde.

Ingredienser

3 lagkagebunde pr. portion

Antal portioner
  • 4 æg
  • 150 g sukker (ca. 1¾ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en meget luftig æggesnaps. Bland hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt (drysset gennem en sigte) i æggesnapsen. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Skub forsigtigt dejen ud mod siden med bagsiden af en ske, så der en lille fordybning i midten - på den måde undgår du at kagen hvælver på midten, når den er bagt. Bag kagen nederst i ovnen - dæk kagen med bagepapir hvis den er ved at blive for mørk. Vend kagen ud af formen (så den har toppen nedad) og lad den køle af på en bagerist. Del kagen i 3 lagkagebunde.

Tips

Hvis du vil lave en lagkage med mørke bunde, kan du udskifte ca. 25 g = ½ dl af hvedemelet med ½ dl kakao.

Se link til lækker lagkage.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: