Lagkagebunde

Lagkagebunde

45 min
Fryseegnet
Bag din egen hjemmelavede lagkagebund. Det er nemt, da du bager én tyk bund og derefter kan dele den i 3 tynde bunde.
Mere inspiration

Lav fx denne dejlige lagkage af dine lagkagebunde.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Du kan bage bundene enkeltvis, hvis du har lagkageforme - eller bare på bagepapir. Tegn 3 cirkler (á ca. 22 cm) på 3 stykker bagepapir. Fordel ⅓ dej i hver cirkel og smør den næsten ud til kanten. Bag bundene i ca. 10 min. ved 175° - varmluft.

Tip

Du kan dele kagen med en tråd i stedet for at bruge kniv. Læg en tråd rundt om kagen der, hvor du vil dele - og træk tråden sammen mod midten af kagen.

Variation

Hvis du vil lave en lagkage med mørke bunde, kan du udskifte ca. 25 g = ½ dl af hvedemelet med ½ dl kakao.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

938 kJ / 938 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1033 kJ / 247 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 32,099998474121094 % 8,4 g
Kulhydrat: 151,8000030517578 % 39,9 g
Fedt: 21,600000381469727 % 5,7 g

Ingredienser