Fondant
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Fondant er perfekt til at overtrække kager. Prøv denne hejmmelavede fondant næste gang du skal overtrække en festkage.
Ingredienser
100 g
Hvide skumfiduser
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
Blå eller rød pastafarve
|
|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
Flormelis
|
---|
Sådan gør du
Læg fondantmassen i en tætsluttende plastikpose og opbevar den ved stuetemperatur til den skal bruges. Varm fondanten et par sekunder i mikroovnen, hvis den er blevet for hård.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5305 kJ / 1268 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1689 kJ / 404 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 0,6 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 89,6 % | 89 g |
Fedt: | 9,8 % | 4,5 g |
