Kanelsnurre-snobrød med lækker glasur

Kanelsnurre-snobrød med lækker glasur

60+ min
De fleste snobrød fås i salte udgaver, men her får du en dessertvariant, og den er altså virkelig lækker. Du kan bruge din almindelige snobrødsdej og blot smøre remonce indeni. Bag dem gyldne og sprøde over gløderne, og kom så glasur på. Tjek, hvordan du holder remoncen inde i snobrødet i fremgangsmåden – der er ret smart. Husk at tænde bål i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
Mere inspiration

Lyst til flere søde sager på bål?

Velbekomme!
Tips

Snobrødsdejen kan laves dagen i forvejen blot du reducerer mængden af gær til ca. 7 gram. Du kan bruge alle slags syrnede mejeriprodukter, det er mælkesyrebakterierne der er godt for dejen. Glasur i farver kan du lave med kakao eller med hibiscus te.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11784 kJ / 2816 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1239 kJ / 296 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 7,5 % 5,4 g
Kulhydrat: 64,4 % 47 g
Fedt: 28,1 % 9,4 g
Relateret video
Kanel-snobrød

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise