Snobrødsdejen kan laves dagen i forvejen blot du reducerer mængden af gær til ca. 7 gram. Du kan bruge alle slags syrnede mejeriprodukter, det er mælkesyrebakterierne der er godt for dejen. Glasur i farver kan du lave med kakao eller med hibiscus te.
11753 kJ / 2809 kcal
1236 kJ / 295 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 6,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 64,7 % | 47 g |
Fedt: | 28,4 % | 9,5 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 dl
Syrnet mejeriprodukt, fx A38 naturel
|
|
250 g
Hvedemel
|
|
125 g
Fuldkornshvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
75 g
Blødt smør
|
|
---|---|
75 g
Brun farin
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
100 g
Flormelis
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|