Lav brødene til ostebrød ved at trykke revet ost, ostetern eller salatost ned i brødet lige inden det vendes og bager bager færdig på den anden side. Brødene kan også bages med forskellige friske krydderurter, som trykkes ned i dejen, før brødet vendes.
4829 kJ / 1154 kcal
1131 kJ / 270 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 9,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 60,3 % | 40,1 g |
Fedt: | 30,2 % | 9,3 g |
Et flot fladbrød , der er nemt at bage på en bålpande. Det passer godt som tilbehør til fx supper eller gryderetter.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
225 g
Sigtemel eller hvedemel (ca. 4 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 spsk
Rapsolie - til stegning
|
---|