Hvis du laver snobrødet i en røremaskine behøver du ikke opløse gæren først, så kan du blot tilsætte det hele og røre i ca. 8 min. Dejen kan laves dagen i forvejen, blot du reducerer mængden af gær til ca. 7 gram.
HUSK at tænde bålet i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
6618 kJ / 1582 kcal
970 kJ / 232 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 11,9 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 70,3 % | 40,1 g |
Fedt: | 17,8 % | 4,7 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk (eller rødbede- eller spinatjuice)
|
|
25 g
Gær
|
|
1 dl
Yoghurt naturel, eller andet syrnet produkt
|
|
250 g
Hvedemel (ca. ca. 4 dl)
|
|
125 g
Fuldkornshvedemel (ca. ca. 2 dl)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|