Giv dit snobrød et twist med naturens egne farver. Farv snobrødsdejen med spinat, rødbede og gurkemeje - de bliver SÅ flotte. Du kan vælge at lave en slags farvet snobrød, eller mixe alle tre farver ved bålet. Grøn snobrødsdej: Skift mælken ud med spinatjuice – spinatjuice laver du ved at blende 50 g spinat med 1 dl koldt vand. Rød snobrødsdej: Skift mælken ud med rødbedejuice – rødbedejuice kan laves på en juicer eller købes færdigt. Gul snobrødsdej: Tilsæt ½ spsk gurkemeje til dejen.
Det er også både hyggeligt og lækkert at bage pandekager på bål.
Hvis du laver snobrødet i en røremaskine behøver du ikke opløse gæren først, så kan du blot tilsætte det hele og røre i ca. 8 min. Dejen kan laves dagen i forvejen, blot du reducerer mængden af gær til ca. 7 gram.
HUSK at tænde bålet i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
6428 kJ / 1536 kcal
1017 kJ / 243 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 12,9 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 70,8 % | 42,4 g |
Fedt: | 16,3 % | 4,5 g |