Dessertpizza med ost og nektariner

Dessertpizza med ost og nektariner

60+ min
Dessertpizza - lyder det mærkeligt? Nej vel - og vi siger pizza som dessert – JA TAK! Prøv det. Det er nemt og smager bare så lækkert, sprødt og sødt. Og har du først prøvet at servere dessertpizza bliver det snart en tradition - lige noget for pizza- og dessertelskere.

Sådan gør du

Bagetid:

5-7 min. ved 350° - grill eller 8-12 min. ved 275° - varmluftsovn

Dessertpizza med ost og nektariner
  • Tryk og form 2 pizzabunde.
  • Fordel 1 spsk cremefraiche på hver pizzabund - ikke helt ud til kanten.
  • Skær osten i tynde skiver og læg den på cremefraicen.
  • Fordel nektarin, brombær og rosmarin på toppen.
  • Bag pizzaen.
Tips

Pizzaen smager også godt med syltede eller friske valnødder på toppen - og har du en sød tand, smager det også herligt med et par dråber ahornsirup på ost og frugt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9643 kJ / 2305 kcal

Næringsindhold pr. 100g

873 kJ / 209 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 11,8 % 6,1 g
Kulhydrat: 64,4 % 33 g
Fedt: 23,8 % 5,6 g
Mere inspiration

Her er opskriften på den dej, du skal bruge.

Koldhævet pizzadej
60+ min
Koldhævet pizzadej
(10)

Ingredienser

Dessertpizza med ost og nektariner
Koldhævet pizzadej, se link under opskriften (ca. 750 g)
1
Fraiche
2 spsk
Hvidskimmelost, eller anden blå/hvid skimmelost
75 g
Nektarin eller blomme i tynde skiver
1
Friske brombær
100 g
Friske rosmarinkviste