Dessertpizza med friske figner og rosmarin
30 min
•
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.
Ingredienser
1
Pizzadej (ca. 300 g)
|
|
---|---|
125 g
Kvark eller creme fraiche
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
2 spsk
Hakket frisk rosmarin
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
2
Friske figner (ca. 100 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Flydende honning
|
Sådan gør du
I stedet for kvark kan du bruge cremefraiche.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6717 kJ / 1605 kcal
Næringsindhold pr. 100g
925 kJ / 221 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 18 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 26,9 g |
Fedt: | 32,5 % | 8,1 g |