Dessertpizza med friske figner og rosmarin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 friske figner (ca. 100 g)
  • 2 spsk flydende honning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir. Fordel kvark på bunden og drys med ost, valnødder, rosmarin og salt. Flyt bagepapir med pizzaen over på den varme plade, og bag pizzaen midt i ovnen til den er gylden og sprød.

Skær hver figen i 4-6 både og fordel dem på den varme pizza. Dryp honning over og server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for kvark kan du bruge cremefraiche.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag