9288 kJ / 2220 kcal
373 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 22,5 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 10,9 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,8 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Skrubbede kartofler i meget tynde skiver
|
600 g |
---|---|
Groft salt
|
1¼ tsk |
Skrællede rødbeder i meget tynde skiver
|
600 g |
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
Renset torskefilet - delt i 8 stykker
|
500 g |
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
4 dl | |
Røde æbler i små tern (ca. 200 g)
|
2 |
Tørrede figner i små tern
|
100 g |
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Blade af bredbladet persille
|
---|